Ratkaisukeskeinen terapia tukee elämän solmukohdissa

Ratkaisukeskeinen terapia

Vaikeita elämäntilanteita on välillä meillä kaikilla. Eikä tilanteen tarvitse ulkopuolisen mielestä olla niin kovinkaan suurelta näyttävä murhe, kun se saattaa aiheuttaa elämänlaadun laskua. Elämässä tulee väistämättä eteen kriisejä, valintatilanteita ja oppimisen paikkoja, joista ihmisen ei kannata yrittää selvitä yksin. Joskus voi olla kyse epämääräisistä tuntemuksista, joiden alkuperästä ei itsekään saa kunnolla kiinni. Ne voivat aiheuttaa alakuloisuutta, jopa masentuneisuutta tai ahdistusta.

Haastavissa ja kuormittavissa elämän solmukohdissa ei välttämättä tarvita lääkäriä, diagnoosia, lääkettä tai pitkäkestoista terapiaa. Voi olla tehokkaampaa, jos asioihin löytää uusia näkökulmia ja konkreettisia etenemisaskeleita tällaiseen tukemiseen perehtyneen terapeutin avulla.

Ratkaisukeskeinen terapia korostaa ihmisen omia voimavaroja ja taitoja. Tärkeää on löytää tilanteeseen näkökulmia, jotka auttavat eteenpäin.

Ratkaisut omaa elämääsi koskeviin kysymyksiin ovat sinulla itselläsi, mutta saatat tarvita oikeiden kysymysten ja itsellesi sopivien vastausten löytämiseen väliaikaisesti ulkopuolista tukea.

Haluaisitko tutustua ratkaisukeskeisen terapian toimivuuteen? Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja opintoni ovat loppusuoralla. Opintoihini liittyen otan syksyn aikana muutaman asiakkaan edullisesti, ja maksat tapaamisesta vain, jos siitä on sinulle hyötyä. Tapaamisten määrää ei ole määritetty etukäteen, vaan ratkaisukeskeisessä terapiassa on mahdollista edetä tilanteen ja tarpeen mukaan. Kokemukseni mukaan joskus jo yksi tai kaksikin tapaamiskertaa saattaa riittää.

Ota yhteyttä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: